TORONTO PIZZA & BURGER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Toronto Pizza & Burger. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 21:03 Commande censée être livré à 18h30 et arrivée à 19h10. Le tout était chaud mais pas très bon. Pizza très grasse et très salée. Chicken Wings dur, sec et goût de cramé. Je ne recommande pas…
8 jun 2024 om 22:27 Om 19u30 besteld, geleverd om 22u15! Alles Koud en absoluut niet de sevice (maaltijden) dat we gewend zijn! Wij bestellen heelveel en steed heel tevreden maar dit is zeer ondermaats Ook telefonisch niet bereikbaar. Ik geef nog 1 kans de volgende kee
31 mei 2024 om 0:48 Ik heb een linderpasta besteld en die was heel pikant, ik heb naar het restaurant gebeld om dit te melden, ze gingen dit onmiddellijk opnieuw maken, nooit niks gezien, gelukkig heb ik mijn durum aan mijn kind gegeven en ben ik zonder eten gaan slapen
7 mei 2024 om 19:44 Livreur arriver a l' l heures mais la nourriture pas tes bonne on commande un forum on ne a un élève hamburger et les hamburger pas assez cuit et tout était froid pour les 45 euro que j ai dépense je suis très très déçu nous avons très mal manger pl
2 mei 2024 om 23:18 Plus jamais!!! J'ai commendé une boite du polet mariné. Normalement par tout c'est le filet du poulet mais là je ne sais pas ce qui est. La viande dure et en plus avec morceaux d'os....
28 apr 2024 om 11:46 Het eten was lekker, maar je moet om 40€ bestellen om thuis te leveren en dat vind ik veel te veel. Ook staat er op de site gratis levering vanaf 25€ klopt totaal niet, ik had voor meer dan 40€ em moest 5€ leveringskosten betalen, vind ik ook te veel
27 apr 2024 om 1:26 Nous avons commandé un plat de pâte poulet piquant, je me demande toujours ou était le poquant… il y’avait également un plat de pâte carbo, viande introuvable dans ce plat… pizza Mona Lisa, la moitié de la garniture était à côté de la pizza.
21 apr 2024 om 21:30 Promo deux pizza acheté, une gratuite … j’attend toujours la gratuite!!! Habituellement satisfait mais pour le coup pas très content
21 mrt 2024 om 22:04 Koud
17 mrt 2024 om 23:15 Ik had me weeral vergist en per ongeluk rode wijn besteld. Was mijn fout, maar er werd ook geen voorstel gedaan tot omruiling tegen x Euro. Verder prima
8 mrt 2024 om 11:46 Durum pas très rempli, tiède et pas beaucoup de goûts. Idem pour les pâtes. Livraison 20 minutes en retard
2 mrt 2024 om 22:47 Lekker eten.